Grund Studio

De mi az a Grund Studio?

2019. július 19. - GyökösiAttila

Bár a bölcsek szerint a világ keletkezéséhez pusztán egy szikra, az - akkor még nem is létező - atomi részecskék csöpp kis lökése, más beállítottságúak szerint egy gondolat szükségeltetett, a kicsivel később kezdődő projektek indulása rendszerint már ennél kicsit összetettebb. 

fresh2.jpg

Nincs ez máshogy itt nálunk a GrundStudio esetében sem. Ennek a projektnek bizony jó csomó előzménye volt. Anno a klubkoncert.com blog majd portál üzemeltetőjeként írtam jó sokat sok jó koncert kapcsán, majd készítettünk élő koncertekről hang- és videó felvételeket is. Később a BarbWine blog és vlog résztvevőiként belecsöppentünk a Youtube vlogolás világába is. Közben más jellegű videók készítésének is részesei lettünk, itt láttuk, hogyan dolgozik adott esetben egy profibb csapat.

Tudjuk, amit emberek csinálnak, az rendszerint el is romlik. Ha nem előbb, hát utóbb. Sajnos ez történt a Barbwine vloggal is. Viszont eddigre a bor igencsak rabul ejtett, a zene szeretete meg ugye el sem múlt. Szóba sem kerülhetett, hogy ezeket veszni hagyjam, különösen, hogy egyre inkább belémfészkelte magát a gondolat: jó lenne csinálni valami ‘TV szerűbb’ dolgot, egy állandó helyszínen, meghívott vendégekkel, heti rendszerességű ‘műsorokat’ készíteni. A Youtube és a Facebook támogatja az ilyen jellegű tartalmakat, miért ne kezdenénk bele hát? E terv fundamentumaként született a GrundStudio. Fontos, hogy ez nem csak egy helység, hanem reményeink szerint idővel egyfajta klub is lesz, kerthelyiséggel, asztalokkal-székekkel, ahol egy-egy felvétel, videókészítés afféle baráti összejövetelre is módot adhat. Mert miért ne érezzük jól magunkat munka közben? A GrundStudio természetesen elsődlegesen a Lecsengés projekt állandó otthona lett, itt készültek a borbemutató videóink, boriskoláink, illetve számos egyéb a borokhoz (no meg a zenéhez) köthető riport és beszélgetős műsor. Azonban semmi nem tart örökké, két év közös munka után elköszöntem a Lecsengés projekttől is. Hogy most mi jön, az majd még kiderül. 

Miután jómagam bloggerként kezdtem, és most is szeretek írni, nyilván az új projekt sem lehet meg blog, vagyis írásos beszámolók, tudósítások, posztok és mesék nélkül. Ezek az írások kerülnek ide, erre a felületre. Mert írni jó, még ha olvasni most épp kevésbé divat is.

Tudjuk, a szó elszáll, de az írás megmarad. 

A bejegyzés trackback címe:

https://grundstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr1914971338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása